2030-ból tért vissza egy időutazó, így néz ki majd a Föld – videó!

De a felvétel 2120-ból származik.

A jövőből jött

Különös videóra bukkant a Mirror. A felvételen egy férfi – aki csak Noah-ként mutatkozott be – azt állítja, időutazó és egyenesen 2030-ból érkezett vissza. Elmondása szerint ő egy időutazó, aki a nem túl távoli jövőből tért vissza egy sikertelen szupertitkos küldetés után és van nála egy felvétel 2120-ból, amin látszik, milyen lesz majd Földünk nagyjából száz év múlva. A felvételt látva nem sok jóval kecsegtet minket a jövő.

Globális felmelegedés

Noah főképp arról mesél, a globális felmelegedésnek közsönhetően teljesen felborult a Föld éghajlata, a városban, amit mutat (Las Vegas) az égen vörös felhők úsznak, amit a hirtelen megváltozott hőméréskleti változás okoz.

“Emlékszem, elképesztő forróság volt, de a szakemberek azt ígérik, már dolgoznak rajta” – meséli a videóban Noah, amit itt meg is nézhetsz. Természetesen már rengeteg hívő és szkeptikus is reagált, a következő oldalon mutatjuk, miket.

Kamu! Kamu?

Természetesen számos kommentelő egyből elkezdi ekézni a videót és rengeteg hibát találnak a felvételben. Egyesek azt kifogásolják, miért csak egy állóképet mutata, miért nem fordul körbe, hogy megmutassa vegas többi részét is, mások a minőségén akadnak ki, de volt, aki a telefon típusán rugózott.

“Ha a jövőből jött, miért használ egy most is kapható telefont? Ez semmi más, csak egy sima 3D animáció” – írja az egyik kommentelő. Te mit gondolsz?