A 72 éves nő azt mondja, igaz szerelemre talált a 19 éves fiú oldalán, akivel szülinapi buliján találkozott

A szerelem kortalan, így szól a mondás és ezt sokszor halljuk olyan pároktól, ahol a pár egyik tagja sokkal idősebb vagy fiatalabb. A lenti történetben szereplő pár is tud erről mesélni.

Almeda Errell Maryvilleben, Tennessee államban lakott és beleszeretett Gary Hardwick-be a születésnapi buliján, melyet Chuck E. Cheese-nek hívtak..

Kettőjük között 53 év különbség volt és ennek ellenére néhány héttel később úgy döntöttek, hogy összeházasodnak. A fiú nagyon fiatal még de a hölgy úgy írja őt le mint aki “nagyon felnőtt az életkora ellenére”. A fiú nemrég szakított egy 77 éves hölggyel.

A pár két éve van együtt, és kezdetben azt mondják nem volt könnyű az életül. Sokan nem akartak pozitívan nézni erre a kapcsolatra. Almeda gyerekei néhány évvel idősebbek Garynél, nem tudták elfogadni azt, hogy mostohaapjuk fiatalabb náluk.

Gary azt mesélte a Daily Mail-nek, mit érzett amikor Almedát először meglátta. “Nagyon megtetszett a gyönyörű kék szeme, és a személyisége, mindig tele van vidámsággal és kettőnk között azonnal kialakult egyfajta vonzalom.”

Garyek és Almedának ugyanazok a hobbijai, annak ellenére, hogy nagy közöttük a korkülönbség, ezért maradhat tartós a kapcsolatuk.

– Soha nem éreztem úgy lemaradok valamiről mert Almedával vagyok, mondta Gary. Mikor 13-14 éves voltam, akkor is az idősebb hölgyek vonzottak, és amikor ezt elmondtam a nagyinak aki engem felnevelt, nem tudtam mit fog ezzel kezdeni. De ő elfogadott minket.

Gary és Almeda együtt készítenek filmeket melyet feltesznek a YouTube-ra is. Jelenleg 49 ezer nézőjük van.

Almeda elmondta, nagy nehézséget jelentett számára hogy elfogadja első férje Donald, és legidősebb fia Robert halálát mikor először találkozott a 17 éves Garyvel.

– 43 éven keresztül voltunk házasok, Donald 2013-ban halt meg és hét hónapig feküdt kórházban. Nagyon nehéz időszak volt ez, utána annyira egyedül éreztem magam, mondta Almeda.

Micsoda fantasztikus történet! Nagyon sok szerencsét kívánunk a párnak! A szerelem valóban nem ismer határokat!