Ilyen a vonzóerőd csillagjegyed alapján

Olyan nincs, hogy valakinek ne lenne szerethető tulajdonsága, de míg valakit éppen az ártatlan báj, addig másokat a karizmatikus kisugárzás tesz ellenállhatatlanná. Téged mi tesz olyan vonzóvá a másik nem szemében? Horoszkópodból kiderülhet – rád igaz a leírás?

Kos

A Kosok energiáját nem egyszerű levezetni, ugyanis rengeteg van nekik.

Nem sokan képesek tartani velük a tempót, de aki szereti a pörgést és a mindig új helyzeteket, azt le fogja nyűgözni, hogy a Kosok mindenben benne vannak, nem ijednek meg a veszélytől, és ők az elsők, akik ugranak, ha egy új kalandról van szó.

Te mindig benne vagy egy buliban, így a környezetedben nem lehet unatkozni, ez pedig sokakat elvarázsol.

Bika

A Bikák mellett az ember biztonságban érezheti magát, hiszen tudja, hogy nem ijednek meg a nehéz helyzetektől sem, mégis romantikusak és gondoskodóak tudnak lenni.

Az embertpróbáló alkalmak azok, amikor igazán lenyűgözhetsz másokat, még akkor is, ha eredetileg ez talán nem is volt a szándékod.

Éppen a természetes kitartásod tesz olyan ellenállhatatlanná.

Ikrek

Szinte nincs olyan ember, akivel te ne találnád meg a közös hangot, így téged leginkább társaságban lehet a legjobb formádban találni.

Azt mondják, mások figyelme fokozza a mi érdeklődésünket is, és az biztos, hogy amikor valaki azt látja, mennyien szeretnek a közeledben lenni, ő is szívesen töltene veled több időt.

Rák

A bájos ártatlanságod, az, ahogyan szerényen kezeled a dolgaidat, hogy nem vagy hivalkodó, mégis képes vagy megoldani nehéz helyzeteket is, sokakat levehet a lábáról.

Azok, akik megcsömörlöttek a hangoskodóktól, akik folyton csak magukkal vannak eltelve, megnyugvást lelhetnek egy kedves, odaadó Rák oldalán, aki tovább lát a saját orránál.

Oroszlán

Az Oroszlánok egy cseppet hiúak, azonban ennek a tulajdonságuknak köszönhetően ügyelnek is arra, hogy mindig jól nézzenek ki.

Akinek első pillantásra megtetszel, annak nagy valószínűséggel a makulátlan, összeszedett megjelenés tetszik meg, de ha a vonzalom már kialakult, gyorsan megkedvelik a személyiségedet is.

Szűz

A szinte rendmániás Szüzeket éppen a precizitásuk teszi olyan vonzóvá, sokak találják bájosnak, ahogy szinte állandó harcot folytatnak a rendetlen világgal, hogy a saját dolgaikat egyben tartsák.

A természetesség, amivel mindezt kezelik, a rendszeretethez társuló kedvességük és barátságosságuk ellenállhatatlan elegyet képez.

Mérleg

A Mérlegeket sokan a legvonzóbb embereknek tartják, mert a csinos külső mögött higgadt igazságérzet és bölcsesség rejlik.

Tény, hogy a Mérlegek esetében az elsődleges vonzerőt a külsejük jelenti, hiszen általában nagyon szép emberekről van szó, de olyanok is lesznek, akik az ideáikba szeretnek bele.

Skorpió

A szenvedélyesség, a tettrekészség, és az állandó pörgés az, ami a Skorpiókat olyan vonzóvá teszi mások szemében.

Világos, hogy tele vagy szenvedéllyel, így aztán aki veled akar szorosabb kapcsolatba kerülni, az a tűzzel játszik, de a veszély sokak számára vonzó lehet.

Nyilas

Tudod, hogy mit akarsz, független és elégedett vagy, emiatt pedig sokan hevernek a lábad előtt.

Azok az emberek, akik egyedül is boldogok tudnak lenni, mások szemében is vonzóbbá válnak, te pedig egyértelműen azok közé tartozol, akiknek nincs szükségük a kötöttségekre.

Bak

A Bakok ugyan jellemzően optimisták, mégis két lábbal állnak a földön.

Azok, akik már megcsömörlöttek azoktól, akik mindig másokat hibáztatnak a kudarcaikért, vagy folyton valami vágyálmot kergetnek, a Bakok által nyújtott biztonság egy csodás otthon ígéretét jelentheti, ez pedig sokakat a bűvkörükbe vonz.

Vízöntő

A Vízöntők azok az emberek, akiknek csak nagyon kevesen tudnak ellenállni.

Mindig tele vannak energiával, imádják élvezni az életet, ugyanakkor bármikor kaphatóak egy mély beszélgetésre is. Mivel gyakran ők a társaság középpontjai, sokan akarnak közel kerülni hozzájuk.

A Vízöntők esetében inkább az a kérdés, hogy ők kit találnak vonzónak.

Halak

A Halak sokak számára olyanok, mint akik egy másik univerzumból csöppentek ide, nyugalmat és mély gondolatokat árasztanak, így a közelükbe kerülni is olyan, mintha egy kicsit más perspektívából látnánk a világot.

Ez az új nézőpont pedig sokaknak annyira megtetszhet, hogy nem is akarnak szabadulni tőle.