A gazdag ügyvéd megtagadja a borravalót a pincértől akinek rossz fogai vannak – az ok meglepő

Sokszor halljuk, hogy az életben az apró dolgok a fontosak. Egy egyszerű gesztus nagyon fontos lehet, ami megmutatja, hogy az emberek törődnek egymással.

Most egy ilyen jellegű figyelmességről írunk, mely a Kansas állambeli Wichita városában történt, egy étteremben. S ez nemcsak egy fiú életét mentette meg, olyan példát is mutat, mely mindenki számára inspiráció lehet.

A képen szereplő pincér Brian, aki a Doo-Dah Diner nevű étteremben dolgozik. Aki gyakran jár az étterembe, tudja, hogy Brian nagyon szereti a munkáját, optimista és boldogság árad belőle.

Mindig üdvözli vendégeit, megnevetteti őket, bár a foga miatt már gyerekkora óta gyakran szégyenli magát. Annak ellenére, hogy nem szépek a fogai, Brian mindig kedvesen mosolyogva fogadja a vendégeket.

Mikor az ügyvéd, Fred Boettcher egyik nap lányával az étteremben vacsorázott, Brian szolgálta őket ki. Fred azonnal észrevette a pincér kedvességét és barátságos mosolyát. Az ügyvéd az ápolatlan fogait is észrevette.

Neki is voltak fogproblémái, amikor gyerek volt, pontosan tudta hogyan hathat ez a fiatalember önbizalmára. Fred nagyon meglepődött azon, milyen lelkesen végzi a munkáját Brian.

Pontosan tudta, hogy a borravalón kívül mást is tud tenni ezért a fiatalemberért. A borravaló helyett valami sokkal nagyobb dolgot ajándékozott neki.

Mikor Fred és lánya befejezték a vacsorát, Fred odament Brianhoz és azt mondta, addig nem megy el, amíg ki nem fizeti a fogorvosi műtét árát, 25 000 dollárt.

S hogyan reagált erre Brian? Könnyekig meg volt hatódva.

Ma ő az egyik legkedveltebb pincér a Dooh-Dah Diner étteremben. Mint mindig, ő a legjobb felszolgáló, aki nagyon kedvesen mosolyog. A különbség csak annyi, hogy már nem fáj a foga és nem kell fogorvoshoz járnia a fertőzések miatt.

Mindezt az aranyszívű ügyvédnek köszönheti. Nézzék meg a filmben, milyen szép fogai vannak Birannek.

Az ilyen események reményt keltenek bennünk. Vannak még hősök, bár nem mindig így néznek ki. Csak meg kell őket találni és elmesélni történetüket.

Kérjük ossza meg ezt a kedves történetet szeretteivel. Úgy gondoljuk sok ember számára nagyon jó érzés lesz ezt olvasni!