Mennyire bízhatsz meg a pasiban? Csillagjegye elárulja

Van, aki szerint a hűség döntés kérdése, mások szerint vannak, akikben mindig ott motoszkál a kisördög, míg másokban fel sem merül a kísértés. Természetesen az asztrológiának is van véleménye arról, melyik csillagjegy mennyire hűséges.

1/12 Kos

A Kosok alapvetően hűségesek, de hajlamosak fejjel a falnak menni, és meggondolatlanul cselekedni.

Ők biztosan nem fognak hosszasan tervezgetni egy affért, de egy óvatlan pillanatban könnyen elcsábulnak.

Ha így történik, nem sokáig tudnak bujkálni a következmények elől, ebből pedig többnyire tanulnak, és máskor könnyebben mondanak nemet a csábításra.

2/12 Bika

A Bika kifejezetten hűséges jegy, akit nagyon mély érzelmek fűzik azokhoz, akiket partneréül választ.

Jellemzően sokat dolgozik egy kapcsolatért, és ha valami nem is működik tökéletesen, akkor inkább megoldást keres, dolgozik a közös boldogságért, semhogy az egyszerűbb utat válassza, és a párja háta mögött, egy titkos kapcsolattal vigasztalja magát.

3/12 Ikrek

Az Ikrek a hűség terén is kétarcú lehet, mivel hajlamosa kicsapongásokra és a forró flörtökre is, de jellemzően meghúz magának egy határt, és ezt nem lépi túl.

Mivel szeret a társaság közepe lenni, és mindenkivel megtalálja a közös hangot, nem nehéz elcsábítania bárkit is, de többnyire beéri azzal, hogy valakit az ujja köré csavar, és nem tesz valódi lépéseket.

4/12 Rák

A Rákok mind közül talán a leghűségesebb jegyek közé tartoznak, akik képesek vakon elkötelezni magukat a párjuk mellett, és ha egyszer hűséget fogadnak valakinek, semmi sem tántorítja el őket.

Ha valaki meg is próbálja elcsábítani őket, képesek szilárdan ellenállni, és sokszor inkább találják kellemetlennek vagy zavarba ejtőnek a helyzetet, mint hízelgőnek.

5/12 Oroszlán

Az Oroszlánok őszintén és tisztán tudnak szeretni, sajnos azonban meglehetősen hiúak is, ezért, amikor valaki kitünteti őket a figyelmükkel, akkor szívesen sütkéreznek abban, és néha megtörténhet, hogy túl messzire mennek.

Az Oroszlánok szíve jellemzően egyvalakihez húz, de ez nem jelenti azt, hogy az önbizalmuk fényezése érdekében ne engednének be másokat is az intim szférájukba.

6/12 Szűz

A Szüzek nem kifejezetten csalfa típusok, már csak azért sem, mert tudatosan kerülik a forró flörtöket, amiket zavarba ejtőnek, nem túl elegánsnak találnak.

Szerintük az udvarlásnak megvan a maga módja, és ebbe nem fér bele a hirtelen jött fellángolás.

A megfontolt Szüzek a párkapcsolataik mellett is élénk barátságokat tartanak fent a másik nemmel, de ezt képesek szolid keretek között tartani, és ügyelnek arra, hogy még csak a megcsalás gyanúja se merüljön fel velük szemben.

7/12 Mérleg

A Mérlegek azok közé a jegyek közé tartoznak, akik számára néha kifejezetten nehéz hűségesnek maradni.

Mivel többnyire szépek és intelligensek, a környezetükben sokan csodálják és szeretik őket, ők pedig élvezik a sikert, és a szexuális igényeik is kifejezetten magasak.

Mindig újdonságra és szenvedélyre vágynak, de azt is szeretik, ha valaki más dolgozik ezért, nem ők.

A Mérlegek így sokszor keresnek feltöltődést egy új kapcsolatban, de ha az érzelmeik komolyak, hűségesek maradnak.

8/12 Skorpió

A szenvedélyes Skorpiók számára sem mindig egyszerű a hűség kérdése, mivel a szenvedély számukra mindennél fontosabb.

Ugyanakkor egy idő után ők is megtanulják, hogy egy olyan kapcsolatban tudják leginkább megélni a vágyaikat, amelyben érzelmi kötelék is van, ezért, ha szintén szenvedélyes és nyitott partnert találnak, akkor hűséges és boldog kapcsolatot építenek.

9/12 Nyilas

A Nyilasok alapvetően hűséges típusok, ahhoz azonban, hogy ez így is maradjon, szükségük van a szabadságra és a bizalomra.

Az a Nyilas, amelyik nem érzi korlátozva magát, és úgy érzi, szabadon dönthet mindenről, képes lesz hűséges maradni a párjához.

Azonban minél jobban fél a másik egy esetleges megcsalástól, és minél inkább próbálja ezt megakadályozni azzal, hogy magához láncolja a Nyilast, az annál nagyobb késztetést érez majd arra, hogy egy másik kalandban keresse a gyors felfrissülést.

10/12 Bak

A Bakok hagyományos értékeket követnek, számukra nagyon fontos a család és az állandóság, ezért jellemzően hűséges típusok.

Az azonban előfordulhat, hogy elválasztják egymástól a szenvedélyt és a szeretetet, és belemennek néhány forró, de érzelemmentes kapcsolatba, amikért azonban nem akarják kockáztatni a családi békét, így inkább hallgatnak a dologról.

Jellemzően ugyan a Bakok nem csapodárok, de hajlamosak lehetnek néhány futó kalandra, aminek aztán az esetek többségében nem lesz hosszú távú következménye.

11/12 Vízöntő

A Vízöntők mindaddig hűségesek maradnak, amíg egy kapcsolat nem csak fizikailag, de szellemileg is kielégíti őket.

Számukra mindennél fontosabb, hogy a párjukban értelmi partnerre találjanak, akikkel megoszthatják a gondolataikat, és ha ezt megkapják, akkor úgy érzik, nincs semmi, amit máshol kellene keresniük.

Mindezek mellett ugyanakkor nekik is nagyon fontos a szabadság érzése, és egy-egy hosszú éjszakán náluk sem ritka a flörtölés, de ilyenkor inkább csak a csáberejüket próbálgatják, és végül csendben hazatérnek.

12/12 Halak

A Halak számára minden egy mélyebb szinten dől el, és semmi sem csak a felszínnek szól, így érzelmi kérdéseket sem hoznak meg gyorsan.

Rájuk nem jellemző, hogy egy hirtelen jött kísértésnek engedelmeskedjenek, az viszont megtörténhet velük, hogy hosszas mérlegelés után végül engednek a csábításnak, és belemennek egy viszonyba.

Mindezt azonban csak akkor teszik, ha a tudatuk mélyén megemésztették a dolgot, és úgy gondolják, hogy a kaland megéri a kockázatot.

Amikor igazán szerelmesek, és az érzelmeik mélyek, ugyanúgy felmerülhet bennük ez a gondolat, de végül kitartanak választott partnerük mellett.